Skip to main content

Eigenlijk had ik de warmtepomp uit mijn hoofd gezet vanwege de prijs, totdat ik in contact kwam met ARA boringen. Zij kwamen met een hele mooie offerte en namen de tijd om het proces uit te leggen.
Ze bieden een volledig systeem aan, van alle meldingen, tot en met de grondboring en installatie van de warmtepomp en heb je dus maar met 1 partij te maken. De installatie werkt naar volle tevredenheid, ook ’s winters is het comfortabel in huis.
Vanwege de combinatie met mijn zonnepanelen heb ik nu nul kosten voor mijn energie en draag ik bij aan een beter milieu, ook na afschaf saldering zullen de kosten laag blijven

Jan uit HeemskerkProduct: Totaal systeem, Boring plus Thermia warmtepomp

ARA boringen heeft bij ons de grondboring gedaan en de bodemlus aangelegd, de warmtepomp hebben wij zelf via een andere partij geregeld maar wilden heel graag een lokaal bedrijf als boorder.
We zijn zeer tevreden over hoe het team zijn werk heeft gedaan, de communicatie was duidelijk en het project is schoon en goed werkend opgeleverd (kijk ook even naar de film daarvoor op deze website). Wij hebben beneden vloerverwarming en boven laag temperatuur radiatoren. Omdat het afgifte systeem is ingeregeld op 26-28 graden afgifte, is het nu lastig om het boven comfortabel warm te stoken, beneden gaat dat heel erg goed en heel erg effectief. Maar 26-28 graden is extreem laag en niet gebruikelijk. We gaan nu onderzoeken of we boven met een hogere afgifte temperatuur kunnen werken om de laag temperatuur radiatoren goed werkend te krijgen (die doen het beter bij 35 graden afgifte). De grondbron is ook netjes berekend met uitleg van de parameters en heeft zich heel erg goed gehouden. Enige puntje van verbetering zou kunnen zijn om van tevoren duidelijk aan te geven wat een 2e partij voor de BRL documentatie moet aanleveren in de offerte, maar aangezien ik de eerste was die dit zo deed is dat zeker geen punt om je zorgen over te maken. Verder zijn we zeer tevreden over ARA en over ons energiesysteem. Een grondbron voor je warmtepomp is echt een aanrader. (Deze klant is beschikbaar als referentie voor bezichtiging en uitleg waar dat is gewenst).

Pascal uit Oostzaanproduct: Grond boring op een krappe boor ruimte

Het systeem werkt naar tevredenheid, alleen de radiatoren moeten nog worden ingesteld voor koeling met zone regeling. Ook dit gaat ARA nog aanleggen en inregelen.
De aanleg zelf was een grotere operatie dan we hadden verwacht, ze komen met groot materieel in de tuin, maar het team heeft het netjes gedaan. De communicatie was duidelijk, vragen werden beantwoordt en het team was altijd meewerkend om wensen in te willigen.

Michiel uit WormerProduct: totaal systeem, boring plus Thermia warmtepomp

Wij wonen in een monumentaal pand uit 1890 met nog gietijzeren radiatoren, en het systeem werkt boven verwachting goed. Zowel voor verwarmen als voor koelen is de capaciteit ruim voldoende. Het contact met ARA boringen was heel fijn, een open en heldere communicatie, ze zijn goed bereikbaar. De technische informatie die we hebben ontvangen was compleet en informatief. Het hele proces is stressvrij verlopen. Het boren was in 1 dag gedaan en het verleggen van de leidingen in huis en het plaatsen van de warmtepomp ging in goed overleg en is heel netjes gedaan. Een top bedrijf wat ik iedereen zou aanraden.

Pim uit AndelProduct: volledig systeem, boring plus Thermia warmtepomp

De prijs kwaliteit verhouding voor de boringen is gewoon goed. Dat Ara bij in ons buurt gevestigd is en dat ze een flexibel familie bedrijf zijn zien we als een groot voordeel.
In Hoorn hadden we een gecompliceerd project door de korte doorlooptijd en specifieke eisen op locatie, mar door de flexibiliteit bij het ontwerpen van het systeem en de grote inzet van het boorteam hebben we toch het project op tijd tot een goed einde gebracht.

Vroling BV, InstallateurProduct: B2B, grondboringen en verlegwerk

De flexibiliteit van een klein familie bedrijf spreekt ons erg aan, de jongens van het boor- en installatie-team zijn behulpzaam en communicatief.
De korte lijnen, de flexibiliteit en één aanspreek punt voor het boren en plaatsen van de warmtepomp werkt voor ons heel goed.
Voor projecten is het heel prettig dat er zowel bodem als lucht warmtepompen geplaatst kunnen worden door ARA boringen.
Het zou mooi zijn als ARA Boringen ook de vloerverwarming en verdelers voor haar rekening zou willen nemen in haar productaanbod.

Houtenhuizen.nu, aannemerproduct: B2B, plaatsen volledig systeem

Benieuwd of uw huis geschikt is voor  verwarmen met aardwarmte? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Engewormer 18a, 1531MV, Wormer
ARA Kantoor: 06 39632486
info@araboringen.nl

Gecertificeerd BRL2100/11000 en 6000/21, ISSO9001 en VCA-Vol
Kvk: 72387831
IBAN NL16TRIO 03 7934 1336
BTW nr: NL859093414B01