Skip to main content

Bij ARA Boringen begrijpen we het belang van duurzame warmte in onze hedendaagse samenleving. Aardwarmte staat centraal in onze dienstverlening, waarmee we een efficiënt en duurzaam verwarmingssysteem voor uw huis of bedrijf bieden.

Diensten van ARA Boringen

ARA Boringen verzorgt het volledige traject van uw bodemenergiesysteem. 

Van het ontwerpen met onze gespecialiseerde software, die precies afstemt op uw woonbehoefte en vermogen, tot de realisatie en het operationeel maken binnen vier maanden. 

Wij nemen alle zorgen uit handen; van de grondboring en het installeren van de warmtepomp tot het regelen van alle benodigde meldingen en vergunningen.

Voordelen van het kiezen voor aardwarmte via ARA Boringen

Totaaloplossing

Wij bieden een complete service van ontwerp tot installatie en onderhoud. Dit omvat ook warmteverliesberekeningen en aanpassingen aan bestaande systemen om de efficiëntie te maximaliseren.

Snelle realisatie

Binnen vier maanden geniet u van een volledig operationeel aardwarmtesysteem, zodat u snel kunt beginnen met besparen en genieten van comfort.

Maatwerk ontwerp

Elk systeem wordt op maat gemaakt. We houden rekening met de specifieke eisen van uw locatie en behoeften, zoals de diepte van de boring en de capaciteit van het systeem.

Professionele installatie

Onze monteurs zorgen voor een vlekkeloze installatie en aansluiting, waarbij duurzaamheid en betrouwbaarheid voorop staan.

Kosten- en milieubesparing

Met aardwarmte verlaagt u uw energiekosten en draagt u bij aan een vermindering van de CO2-uitstoot, wat zowel uw portemonnee als de planeet ten goede komt.

Duurzame Partnerschappen

Als premium partner van de Zweedse Thermia warmtepompen, biedt ARA Boringen geavanceerde en betrouwbare technologie die bekend staat om zijn duurzaamheid en hoge prestaties. Deze systemen zijn speciaal ontworpen om optimaal te functioneren met de door ons geleverde aardwarmte.

ARA Boringen voor duurzame warmte

Duurzame warmte via aardwarmte is niet alleen een milieuvriendelijke keuze, maar ook een slimme investering voor de toekomst van uw huis of bedrijf. Met ARA Boringen kiest u voor een ervaren en betrouwbare partner die garant staat voor kwaliteit en service. Neem vandaag nog contact op om de mogelijkheden te bespreken en laat ons u helpen bij het realiseren van een comfortabel en duurzaam verwarmingssysteem.

Bent u klaar om de stap te zetten naar een duurzamere toekomst? Neem contact op met ARA Boringen voor een persoonlijke consultatie en een gedetailleerde offerte. Wij kijken ernaar uit om u te begeleiden in de transitie naar duurzame warmte met aardwarmte.