Skip to main content

5 jaar ervaring, meer dan 500 boringen

  • Gespecialiseerd in verticale bron boringen tot 240 meter diep
  • Gecertificeerd boorbedrijf
Professioneel aardwarmte boren en aanleggen. Deskundig advies, kwaliteit en betrouwbaarheid. Ontvang een offerte op maat bij ARA Boringe

Professioneel aardwarmte boren en aanleggen

Het boren en aanleggen van een warmtepompinstallatie is een cruciaal onderdeel van het proces om optimale prestaties en energie-efficiëntie te garanderen. ARA Boringen kan u helpen bij het succesvol implementeren van uw warmtepompsysteem.

Deskundig advies

ARA Boringen biedt professioneel advies op maat, waarbij we rekening houden met de specifieke vereisten van uw woning en de geologische omstandigheden van de regio waar u woont.

Boring en installatie

Het team van ARA Boringen beschikt over de expertise en ervaring om de benodigde grondboringen uit te voeren en de warmtepompinstallatie correct aan te leggen.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

ARA Boringen werkt volgens de hoogste normen van vakmanschap en maakt gebruik van geavanceerde apparatuur en technologieën om duurzame en betrouwbare warmtepompinstallaties te realiseren.

Naar aardwarmte boren

Het boren naar aardwarmte gebeurt op plaatsen waar watervoerende aardlagen zijn die voldoende dik en waterdoorlatend zijn. Het warme water wordt opgepompt, waarna de warmte uit het water benut kan worden. 

Wat kost boren naar aardwarmte?

Als u geïnteresseerd bent in het laten boren van aardwarmte, kunt u eenvoudig een offerte aanvragen bij ARA Boringen.

  1. Vul het offerteformulier in: vul alle relevante gegevens in met betrekking tot uw warmtepompbehoeften en locatie in Noord-Holland.
  2. Ontvang uw offerte: Na ontvangst van uw offerteaanvraag zal het team van ARA Boringen contact met u opnemen om uw wensen te bespreken en een gedetailleerde offerte op maat op te stellen.

Benieuwd of uw huis geschikt is voor  verwarmen met aardwarmte? Neem contact met ons op voor meer informatie.

© ARA BoringenKvK     72387831
IBAN   NL 16 TRIO 0379 3413 36

Engewormer 18 A
1531 MV Wormer

Email   info@araboringen.nl