Skip to main content

Certificaten

Als toonaangevend boorbedrijf in de aardwarmtesector is ARA Boringen er trots op te kunnen zeggen dat we een gecertificeerd boorbedrijf zijn. We hechten veel waarde aan kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid, en daarom werken we volgens strikte normeringen die erkend worden binnen onze industrie.

ISO 9001: Kwaliteitsmanagementsysteem (nr 2020-1064)

Een van de belangrijkste certificeringen die we hebben behaald, is ISO 9001. Dit certificaat bevestigt dat ons bedrijf voldoet aan de internationale normen voor kwaliteitsmanagement. Door het implementeren van een effectief kwaliteitsmanagementsysteem kunnen we consistent hoogwaardige diensten leveren aan onze klanten. Dit omvat het volgen van best practices, het waarborgen van klanttevredenheid en het streven naar continue verbetering van onze processen.

VCA: Veiligheids Checklist Aannemers (nr 2020-1067)

Veiligheid heeft bij ARA Boringen de hoogste prioriteit. Daarom zijn we gecertificeerd volgens de VCA-normen. VCA is een breed erkend veiligheidsprogramma dat gericht is op het minimaliseren van risico’s en het waarborgen van een veilige werkomgeving. Onze medewerkers worden getraind in veiligheidsprocedures en -protocollen om ongevallen te voorkomen en veiligheidsrisico’s te beperken. Dit certificaat bevestigt ons streven naar een veilige werkomgeving voor zowel onze medewerkers als onze klanten.

BRL2100: Boorbedrijf (nr 2324152)

BRL2100 is een belangrijke certificering specifiek voor boorbedrijven. Het waarborgt dat we voldoen aan de eisen en richtlijnen die gelden voor het uitvoeren van boorwerkzaamheden. Deze certificering omvat onder andere technische eisen, veiligheidsvoorschriften en kwaliteitsnormen. Als gecertificeerd boorbedrijf kunnen onze klanten erop vertrouwen dat we beschikken over de benodigde expertise en middelen om boorwerkzaamheden van hoge kwaliteit uit te voeren.

BRL11.000: Bodemenergiesystemen (nr 2324158)

Met de certificering BRL11.000 tonen we aan dat we voldoen aan de eisen voor het ontwerpen, installeren en beheren van (aardwarmte) bodemenergiesystemen. Deze systemen maken gebruik van duurzame warmte- en koudeopslag in de bodem. Door te voldoen aan de BRL11.000-normen kunnen we op een verantwoorde en duurzame manier bijdragen aan de energietransitie

BRL6000/21: Kwaliteitsborging voor het ontwerp en de uitvoering van bodemenergiesystemen (nr K202635)

Naast de certificering BRL11.000, zijn we ook trots op onze certificering volgens de norm BRL6000/21. Deze certificering richt zich specifiek op de kwaliteitsborging van het ontwerp en de uitvoering van bodemenergiesystemen. Het certificaat bevestigt dat we voldoen aan de strikte eisen die gesteld worden aan het ontwerpen en installeren van duurzame energieoplossingen met behulp van bodemenergie.

Met de BRL6000/21-certificering waarborgen we dat we expertise hebben op het gebied van bodemenergiesystemen en dat we op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en technieken. We zorgen ervoor dat onze ontwerpen voldoen aan de geldende normen en dat de uitvoering van de installaties op een kwalitatief hoog niveau plaatsvindt.

ARA Boringen

Kwaliteit en betrouwbaarheid

ARA Boringen werkt volgens de hoogste normen van vakmanschap en maakt gebruik van geavanceerde apparatuur en technologieën om duurzame en betrouwbare warmtepompinstallaties te realiseren.

Het aanvragen van een offerte

Als u geïnteresseerd bent in het laten boren en aanleggen van een warmtepomp, kunt u eenvoudig een offerte aanvragen bij ARA Boringen.

  1. Vul het offerteformulier in: vul alle relevante gegevens in met betrekking tot uw warmtepompbehoeften en locatie in Noord-Holland.
  2. Ontvang uw offerte: Na ontvangst van uw offerteaanvraag zal het team van ARA Boringen contact met u opnemen om uw wensen te bespreken en een gedetailleerde offerte op maat op te stellen.

Het boren en aanleggen van een warmtepompinstallatie in Noord-Holland biedt tal van voordelen op het gebied van duurzaamheid, energiezuinigheid en comfort. Met de professionele diensten van ARA Boringen kunt u ervoor zorgen dat uw warmtepompsysteem efficiënt wordt geïnstalleerd en voldoet aan de specifieke vereisten van uw woning. 

Benieuwd of uw huis geschikt is voor verwarmen met aardwarmte? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Engewormer 18a, 1531MV, Wormer
ARA Kantoor: 06 39632486
info@araboringen.nl

Gecertificeerd BRL2100/11000 en 6000/21, ISSO9001 en VCA-Vol
Kvk: 72387831
IBAN NL16TRIO 03 7934 1336
BTW nr: NL859093414B01