Skip to main content

Het is weer tijd voor Green Heating Solutions, de ultieme vakbeurs voor duurzame klimaattechnieken in de Benelux. Na het succes van de voorgaande jaren, zijn wij als ARA Boringen weer verheugd om deel te nemen en onze producten te presenteren op de vakbeurs. Als expert op het gebied van aardwarmte-energiesystemen nemen we u daar graag in mee!

Green Heating Solutions: een blik op de toekomst

Green Heating Solutions biedt een uitgelezen kans om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de HVAC-sector. Met meer dan 100 seminars en ruim 250 standhouders worden de nieuwste technieken weergegeven en belooft de beurs hierbij uw vragen te beantwoorden over verwarming, koeling en ventilatie. Als ARA Boringen zijn we trots om ons aan te sluiten bij deze innovatieve gemeenschap en onze bijdrage te leveren aan de energietransitie.

ARA Boringen: uw partner in duurzame verwarming en verkoeling

Bij ARA Boringen zijn wij toegewijd aan duurzame energieoplossingen. Ons specialisme ligt bij aardwarmtesystemen voor zowel koeling als verwarming. Op de beurs zullen wij u informeren over het boorproces, de installatietechniek, de investering en terugverdientijd.

ARA boringen is een van de weinige bedrijven die gecertificeerd zijn voor het hele traject: ontwerp, boring en installatie van de warmtepomp (BRL2100/11000 en 6000:21). U heeft dus maar met 1 partij te maken, daarnaast garanderen wij een werkend systeem binnen vier maanden. Wij zijn preferred partner van Thermia, fabrikant van gerenommeerde Zweedse warmtepompen, 1 van de topmerken momenteel in de markt.

Voordelen van aardwarmte

Het gebruik van aardwarmte biedt voordelen op het gebied van duurzaamheid, energiezuinigheid en comfort. Met een gesloten bodemenergiesysteem geïnstalleerd door ARA boringen bent u gegarandeerd van een efficiënt werkend systeem dat ontworpen is op de specifieke eisen van uw woning. Hiermee zult u bezuinigen op energiekosten en beschikt u over het meest efficiënte verwarmings- en koelingssysteem op basis van aardwarmte. Tegelijkertijd draagt u bij aan een groenere toekomst!

Start uw reis naar een duurzamere toekomst

Wilt u meer weten over het laten boren en aanleggen van een warmtepomp in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht of Flevoland? Neem dan vandaag nog contact op met ARA Boringen voor een offerte op maat. Ons toegewijde team staat telefonisch klaar om uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden op uw weg naar een duurzamere toekomst.

Bezoek ons op Green Heating Solutions

Benieuwd naar onze manier van werken? Bezoek dan onze stand op Green Heating Solutions van 19 tot 21 maart en ontdek hoe ARA Boringen uw partner kan zijn in duurzame verwarming.

Samen kunnen we de toekomst van verwarming vormgeven en een verschil maken voor het milieu en de komende generaties!

Producten

Benieuwd of uw huis geschikt is voor  verwarmen met aardwarmte? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Engewormer 18a, 1531MV, Wormer
ARA Kantoor: 06 39632486
info@araboringen.nl

Gecertificeerd BRL2100/11000 en 6000/21, ISSO9001 en VCA-Vol
Kvk: 72387831
IBAN NL16TRIO 03 7934 1336
BTW nr: NL859093414B01