Skip to main content

Gesloten bodemenergie systeem aanleggen

Welkom bij Ara Boringen, dé specialist op het gebied van duurzaam verwarmd wonen. Wij zijn een gecertificeerd boorbedrijf met ruime ervaring in het realiseren van aardwarmteboringen en het installeren van warmtepompen.

Ons team van experts staat voor u klaar om u te adviseren, een gedetailleerd ontwerp te maken en de installatie van het systeem vakkundig uit te voeren. We zorgen ervoor dat het systeem optimaal wordt afgestemd op uw specifieke woonsituatie en wensen.

Compleet bodemenergie systeem van ARA boringen

Ontwerp

Onze specialisten ontwerpen een systeem specifiek voor uw woning en uw behoeften (benodigd vermogen, diepte van de boring, tapwater behoefte, etc.).

Aardwarmteboringen

Onze gespecialiseerde technici voeren aardwarmteboringen uit om de warmte uit de aarde te benutten voor het verwarmen van jouw woning. Met onze expertise en geavanceerde boortechnieken zorgen we voor een efficiënte en veilige installatie. 

Warmtepomp plaatsen

Ons installatieteam plaatst de warmtepomp en sluit deze aan op het afgiftesysteem. In overleg met de monteur wordt de gewenste temperatuur ingesteld, het systeem uitgelegd en eventueel verschillende zones ingeregeld.

ARA Boringen

Als u geïnteresseerd bent in het laten boren en aanleggen van een gesloten bodemenergie, kunt u eenvoudig een offerte aanvragen bij ARA Boringen.

  1. Vul het offerteformulier in: vul alle relevante gegevens in met betrekking tot uw warmtepompbehoeften en locatie in Noord-Holland.
  2. Ontvang uw offerte: Na ontvangst van uw offerteaanvraag zal het team van ARA Boringen contact met u opnemen om uw wensen te bespreken en een gedetailleerde offerte op maat op te stellen.

Het boren en aanleggen van een gesloten bodemenergie systeem biedt tal van voordelen op het gebied van duurzaamheid, energiezuinigheid en comfort. Met de professionele diensten van ARA Boringen kunt u ervoor zorgen dat uw gesloten bodemenergie systeem efficiënt wordt geïnstalleerd en voldoet aan de specifieke vereisten van uw woning.

Neem vandaag nog contact op met ARA Boringen om een offerte aan te vragen en uw weg naar een duurzamere toekomst te starten.

Benieuwd of uw huis geschikt is voor verwarmen met aardwarmte? Neem contact met ons op voor meer informatie.

© ARA BoringenKvK     72387831
IBAN   NL 16 TRIO 0379 3413 36

Engewormer 18 A
1531 MV Wormer

Email   info@araboringen.nl