Skip to main content

Heb je bouw- of verbouwplannen? Wil je je woning verduurzamen en ben je op zoek naar de beste oplossingen? Dan mag je de 26e editie van Beurs Eigen Huis niet missen! Van 11 t/m 13 oktober 2024 staat de Jaarbeurs Utrecht volledig in het teken van woondromen waarmaken. Of je nu je keuken, badkamer, tuin of volledige woning wilt verduurzamen, op deze beurs vind je alle experts die je daarbij helpen onder één dak.

Maak je woning toekomstbestendig

Duurzaam wonen wordt steeds belangrijker. Iedereen wil graag comfortabel wonen, met een lage energierekening en voorbereid op de toekomst. Maar met zoveel mogelijkheden op de markt, zoals zonnepanelen, warmtepompen en isolatie, kan het lastig zijn om de juiste keuzes te maken. 

Op Beurs Eigen Huis krijg je de kans om al deze duurzame oplossingen in levende lijve te zien, voelen en ervaren. Zo ontdek je welke optie het beste past bij jouw woning en budget.

ARA Boringen & Schimmel Techniek: samen voor duurzame Oplossingen

Dit jaar staan ARA Boringen en Schimmel Techniek samen op de beurs. 

ARA Boringen, een familiebedrijf uit Wormer, richt zich op gesloten bodemenergiesystemen die gebruik maken van aardwarmte. Deze systemen zijn een duurzame en efficiënte manier om je woning te verwarmen.  Het unieke aan ARA Boringen is dat ze het volledige proces in eigen beheer uitvoeren, van de vergunningaanvraag tot de installatie. Dit zorgt niet alleen voor een scherpe prijs, maar ook voor een snelle oplevertijd van slechts 4 maanden.

ARA Boringen en Schimmel Techniek, beiden specialisten in bodemenergiesystemen, bundelen hun krachten om hun bereik te vergroten en de service verder te optimaliseren

Bij ARA Boringen vind je uiteraard de Thermia Warmtepompen, waar zij premium partner van zijn. Thermia is de meest ervaren producent van bodemgebonden warmtepompen uit Zweden.

Aardwarmte: de duurzame keuze voor jouw woning

Aardwarmte is een van de meest efficiënte en milieuvriendelijke manieren om je woning te verwarmen. Met een aardwarmtesysteem haal je warmte uit de aarde, wat zorgt voor een constante en duurzame bron van energie. Dit betekent dat je niet alleen bespaart op je energiekosten, maar ook bijdraagt aan een duurzamere toekomst.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van aardwarmte voor jouw woning?

Bezoek dan de stand van ARA Boringen op Beurs Eigen Huis en laat je informeren door onze ervaren professionals. We adviseren je graag over de beste oplossing voor jouw situatie en helpen je op weg naar een duurzaam verwarmde woning.

Bezoek ARA Boringen op Beurs Eigen Huis

Mis deze kans niet om persoonlijk advies in te winnen en meer te leren over duurzame verwarming met aardwarmte. Bezoek ons van 11 t/m 13 oktober 2024 in de Jaarbeurs Utrecht, Stand D2.11, te herkenen aan onze boorstelling op de stand. Wij staan klaar om je te helpen je woning klaar te maken voor de toekomst!

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over aardwarmte en de voordelen voor jouw woning.