Skip to main content

Aardwarmtepomp installatie

Bij Ara Boringen zijn we gespecialiseerd in het realiseren van aardwarmteboringen en het installeren van warmtepompen voor duurzaam verwarmd wonen. Ons installatieteam zorgt ervoor dat uw warmtepomp vakkundig geplaatst wordt en naadloos wordt aangesloten op uw afgiftesysteem.

Bij het plaatsen van een warmtepomp is het belangrijk om rekening te houden met verschillende factoren, zoals de locatie en de beschikbare ruimte. Ons ervaren team beoordeelt zorgvuldig uw situatie en zorgt voor een optimale plaatsing van de warmtepomp, rekening houdend met efficiëntie en gebruiksgemak.

Instellen aardwarmtepomp

Nadat de warmtepomp correct is geplaatst, zal onze monteur in overleg met u de gewenste temperatuur instellen. Hierbij houden we rekening met uw comfortbehoeften en energie-efficiëntie. We leggen u graag uit hoe het systeem werkt en hoe u het kunt bedienen.

Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om verschillende zones in te regelen. Dit betekent dat u de temperatuur in verschillende ruimtes afzonderlijk kunt regelen, zodat u energie kunt besparen en uw comfort kunt optimaliseren. Onze monteur zal de zones naar uw wens configureren, zodat u de volledige controle heeft over de verwarming in uw woning.

ARA Boringen

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het realiseren van duurzaam verwarmd wonen met een aardwarmtepomp.Benieuwd of uw huis geschikt is voor verwarmen met aardwarmte? Neem contact met ons op voor meer informatie.

© ARA BoringenKvK     72387831
IBAN   NL 16 TRIO 0379 3413 36

Engewormer 18 A
1531 MV Wormer

Email   info@araboringen.nl