Skip to main content

ARA Boringen heeft haar capaciteit uitgebreid met een nieuwe boorstelling, de Conrad Stanen Boxer 200. Deze krachtige machine kan boren tot een diepte van 280 meter en biedt extra flexibiliteit, vooral bij bestaande particuliere woningen met beperkte ruimte. Deze aanwinst stelt ARA Boringen in staat om nog meer klanten te bedienen met efficiënte, duurzame oplossingen voor aardwarmte.

Meer capaciteit en flexibiliteit bij particuliere woningen

De nieuwe boorstelling is speciaal ontworpen voor situaties waarin de ruimte beperkt is, zoals bij bestaande woningen met kleinere tuinen. 

Met deze flexibele machine kan ARA Boringen ook op moeilijk toegankelijke locaties gesloten bodemenergiesystemen installeren. Dankzij de technologie van de Conrad Stanen Boxer 200 kunnen we snel en nauwkeurig werken, zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Efficiëntie voor duurzame verwarming

Voor huiseigenaren die aardwarmte willen gebruiken om hun woning duurzaam te verwarmen, biedt deze nieuwe boorstelling een snellere en eenvoudigere installatie, zelfs in krappe ruimtes. 

Dit betekent dat particuliere woningeigenaren die aardwarmte willen gebruiken om hun woning duurzaam te verwarmen, nu nog eenvoudiger en sneller geholpen kunnen worden – zelfs in situaties waar de ruimte voor het boren beperkt is.

Toonaangevend in de bodemenergiesector

ARA Boringen blijft haar positie versterken als vooraanstaand familiebedrijf in de bodemenergiesector. Met de introductie van de Conrad Stanen Boxer 200 kunnen we nog meer klanten bedienen met hoogwaardige en toekomstbestendige oplossingen oor zowel particulieren als bedrijven

Met de nieuwe boorstelling kunnen we particulieren met kleinere tuinen of beperkte buitenruimte nog beter bedienen, zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties van het bodemenergiesysteem. Dit past perfect binnen onze missie om duurzaam wonen voor iedereen toegankelijk te maken.

Meer weten over aardwarmte?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van aardwarmte voor jouw woning, ook als je beperkte ruimte hebt? Neem dan vandaag nog contact op met ARA Boringen voor advies op maat!